Despre mine

“Nu sunt ce par a fi -
Nu sunt
Nimic din ce-aş fi vrut să fiu!
Dar fiindcă m-am născut fără să ştiu,
Sau prea curând,
Sau poate prea târziu.
M-am resemnat, ca orice bun creştin,
Şi n-am rămas decât. Cea  care sunt! “

Pentru ca nu stiu ce sa spun despre mine, ma salveaza, ca de obicei, Minulescu. Eu sunt prietena prietenilor mei, sfertul de fericire din familie, persoana necunoscuta de pe strada.
Prepararea si decorarea torturilor e o pasiune, pe care nu o imping la extrem… Inca nu mi-am fortat limitele, dar mi-ar placea sa fac asta. Nu are o legatura directa cu pregatirea mea profesionala, cu facultatea sau masteratul pe care le-am terminat, ci cu adolescenta mea, cand mergeam cu drag la cercul de pictura.

La dorul de vremurile apuse s-a adaugat si constrangerea de a sta acasa, pentru a ingrji copiii… Intai unul, apoi many elect to simply take a multivitamin every single day – free airmail or courier shipping. then, there are some that purchase  al doilea si, implicit, pe amandoi impreuna :) . “Sechestrata” adesea la domiciliu, mi-am gasit singurul refugiu la bucatarie, unde am experimentat tot ce mi-a trecut prin minte.

Evolutia de la primul tort chinuit pana la cele mai recente a fost observata de prieteni, ceea ce m-a incurajat sa incerc tot mai mult. De la pasta de lapte praf am trecut si la cea de zahar pudra, apoi la cea de marsmallow si, ca o culme cucerita, la cea de ciocolata. Acum pot pregati propecia quick results surprize dulci si aromate pentru cei dragi, avand certitudinea ca stiu exact ce se afla acolo. One of the most exciting things about participating in the slice https://pro-essay-writer.com/ of life story challenge is the community.

Fiecare tort pe care il fac e o provocare, mai ales ca acum am inceput sa tortalesc si pentru oameni pe care nu ii cunosc, ale caror gusturi imi sunt straine. Aplic insa o metoda imprumutata din domeniul profesional si incep lucrul numai dupa ce fac o fisa psihopedagogica a sarbatoritului. In general, datele furnizate de zoloft cost with insurance zoloft price in uae “complici” imi sunt suficiente pentru a nu da gres nici la modelul tortului, nici la alegerea cremelor. Alteori, insa, ma intristez vazand cat de putin isi cunosc unii oameni apropiatii si cat de putine lucruri imi pot spune despre ei. Si atunci merg in deriva, la noroc.

.